Kosten stofzuigers

Als je gaat ontruimen, is het een goede berekening om te maken. Wanneer je een huis leegmaakt, heb je de kamerkosten om de woning te ontruimen, en de kosten voor het opruimen van de leegstaande ruimte in de woning, gaan naar opruimingskosten.

U gebruikt geen van bovenstaande berekende cijfers; het enige wat je wilt doen is de “wat ik zal doen (kosten van het huis ontruimen) + de “wat ik zal doen (kosten van het opruimingshuis) met” getallen bij elkaar optellen en ze optellen, 2+2+2= kooi prijs.

Hieruit volgt, tegen de hierboven berekende prijs, dat u 3 personen nodig heeft om een ​​huis te legen = 4 personen. Als je 500 stofzuigers hebt en van plan bent om 500 huizen te stofzuigen, heb je 18 stofzuigers nodig. Je hebt dan 6 mensen nodig om die 1300 stofzuigers van de helft van het huis te helpen stofzuigen.

Dus wat kost het om een ​​eengezinswoning leeg te halen?

Voor een eengezinswoning, en tegenwoordig een populaire keuze, zijn de kosten van een leeg huis erg laag (vergeleken met het aantal stofzuigers dat je nodig hebt om een ​​leegstaand huis op te ruimen), maar het is niet erg goedkoop. Omdat er zoveel huizen leeg staan, kosten de leegstaande huizen veel. De laatste keer dat ik het controleerde, kon je stofzuigers vinden voor slechts $ 75.

Dus je overweegt vacuümzuigers aan te schaffen of te recyclen? Nou, ik zou je willen vragen heel goed na te denken. Het aantal stofzuigers per huis is laag, dus de kosten van stofzuigers zijn erg laag. Ik vergeleek individuele stofzuigers met de individuele kosten van het stofzuigen van de grote goedkope huizen.

Als u de stofzuigerkosten omrekent naar $ 1,00 per huis en bedenkt dat de kosten voor het stofzuigen en schoonmaken van elk huis dat u stofzuigt ongeveer $ 0,75-1,00 bedragen, dan is dit het verschil ongeveer $ 1,00 per huis.

Zoals u kunt zien, kosten stofzuigers per huis ongeveer de helft zoveel als een team stofzuigers, maar hun kosten voor het stofzuigen van een grote structuur met meerdere woningen zijn veel hoger dan in een eengezinswoning.

Als je echter een speciaal mooi tapijt hebt, bijvoorbeeld suède of iets anders, dat meer kost, kun je schoonmaken met een team van 12 stofzuigers, ongeveer 40 instant, maar je zult zeker honderden stofzuigers moeten optillen om te klagen dat je te veel hebt gestofzuigd.

De kosten van een stofzuiger zijn erg laag in verhouding tot het aantal stofzuigers dat je nodig hebt om een ​​eengezinswoning te stofzuigen. In feite is het zo’n luxe item; veel mensen denken dat het de moeite waard is om een ​​stofzuiger te hebben. Ik gaf mijn klanten vaak een stofzuiger en ze waren allemaal verbaasd over de kosten.

De bovenstaande berekeningen laten zien dat Vacuüm Vacuümhuis u een zeer goede prijs zou moeten geven als het uw leven kan vereenvoudigen. Vervangende stofzuigers van dezelfde kwaliteit die door een bedrijf zijn gemaakt, kunnen, als ze goed werken, een kostbare aangelegenheid zijn, bijvoorbeeld het vervangen van een GCR-stofzuiger. Het hangt allemaal af van de grootte en de kosten van de stofzuiger, of deze in uw aanbetaling past (als u bij hetzelfde bedrijf koopt, is het kopen van stofzuigers goedkoper), wat is de kwaliteit van de stofzuiger en het soort materiaal het is gemaakt van.