Interieurstyling

Keuken, Thuis, Interieur, Modern, Kamer, Vloer

Elle,ysse, Christensena & puzzeld – Gemakkelijke interieurstyling met een beperkt Interieurstyling

Ben je stijlvol? Wil je een unieke woonsfeer om je huis een beetje zwier te geven? Is je interieur modern en up-to-date of juist meer vintage, klassiek en verfijnd?

Een manier om uw dilemma op te lossen, is door een professionele interieurontwerper in te huren. Als u zich op één gedeelte van een huis tegelijk concentreert, krijgt u een verfijnde uitstraling. De sleutel is om binnen het budget te werken en bestaande meubels op nieuwe, zorgvuldig geselecteerde manieren te hergebruiken. En wees niet bang om te experimenteren. Hier zijn een paar praktische suggesties om aan de slag te gaan.

Herschik meubels in uw woonkamer. Vervang uw oude banken of investeer in nieuwe leren of stoffen meubelen.

Voeg eenvoudige accenten toe aan je kamer. Een kleurrijk schilderij aan de muur of een kunstwerk in een lijst voegen een vleugje kleur toe. Een paar kussens en plaids met accentkleuren in een thema naar keuze, complimenteren uw kleurkeuze. Ben je formeel of ontspannen? Een donker in de hoek met een prachtig schilderij voegt een vleugje kleur toe. Een grote spiegel op een spiegelwand zorgt voor meer licht in de kamer.

Ga voor vintage route. Een kroonluchter of antieke spiegel aan de muur trekt je ogen naar boven. Elegant meubilair werkt goed in de meeste omgevingen.

Gooi er een beetje kleur in. Kussens (in dezelfde kleur of mix) zorgen voor een modern zomers gevoel. Als je een donkerder kleurenpalet hebt, kun je een vleugje kleur met/in je kamer brengen. Laat een accentkussen op je bed of bijzetstoel vallen.

Gebruik een wandschakelaarplaat over een inbouw- of inbouwlamp. het verwisselen van lichtarmatuurafdekkingen kan een wilder, interessanter uiterlijk opleveren.

Update een oude lamp. Nieuwe armaturen bevatten vaak veel algie. Gebruik een lampenkap om het nieuwe uiterlijk van een lamp te compenseren. Gebruik traditionele tinten als u hem liever in een kroonluchter plaatst.

Maak een tafel in het midden niet rommelig. Zet een bijzettafel op je bank – wat zelden praktisch is – plus een vaas met glazen blad om een ​​gezellige hoek te creëren. Vereenvoudig de look door een accenttafel toe te voegen voor het serveren van eten en drinken. Je table-of-scene wordt een spel dat wordt gespeeld door leden van het huishouden.

Gebruik een gespiegelde tegel om een ​​unieke backsplash te creëren. Voeg reflecterende spiegelspetters toe, zoals een spiegel aan de muur of wandtegel rond een keukeneiland, aan de backsplash om een ​​kamer op te fleuren.

Verf over kastdeuren om een ​​keuken bij te werken. Als uw keukenkasten hun leeftijd vertonen, overweeg dan een nieuwe verflaag.

Opknappen zonder een bouwproject aan te pakken. Wil je verandering? Vind ongebruikelijke accenttafels, een uitscheurbaar thema of een uniek stuk dat perfect op een bestaande tafel past. Als je een tafel nodig hebt, overweeg dan om een ​​accenttafel te kopen die verandert in een nachtkastje wanneer je hem rechtop duwt.