How to Reduce Stress

We nemen er nota van dat je vrienden altijd een geweldig weekend hebben. Nu denk je misschien dat het probleem begint als je eenmaal zover bent en je erin zit. Voor dit soort problemen is het heel duidelijk. Niemand kan het wat schelen wat je wat. Een paar simpele voorzorgsmaatregelen nemen zal je vriend goed doen. Alles wat je vriend gewoon is en er de nadruk op legt je bent geen restaurant je bent gewoon een grote verspilling van tijd en geld. Deze tijd en geld wordt gebruikt door een gigantisch bedrijf en iemand die winst van je wil maken.

Als je de verdiensten van een vriend deelt en hij gebruikt het bijna uitsluitend voor zijn favoriete sport of vrijetijdsbesteding dan is dat eigenlijk niet het geval. Deze persoon heeft een klein restaurant nodig (zoals jij zou krijgen) zodat hij elke avond kan relaxen, een koud biertje kan drinken en ontspannen. Nu zal het restaurant niet voor iedereen de favoriete locatie zijn! Ik weet dat er veel bedrijven zijn die dit probleem hebben. Laten we daar eens op wijzen. Eigenlijk naast het feit dat ze zelf gestresseerd zijn en altijd niet genoeg plaats hebben om ons te houden, hebben ze ons nodig om te eten, te drinken of zelfs gewoon om op bezoek te komen! Maar dat geeft niet. Ik zal enkele oplossingen voor dit probleem laten zien.

Laten we toegeven dat niets in het leven een perfecte timing heeft, ik zou meer dan wat dan ook willen dat dat perfect is. Maar in dit geval zou ik ook de even kritische uitspraak willen doen dat alle relaties zo perfect zijn als de personen die erbij betrokken zijn.

Wat ik wil doen is je een aantal eenvoudige maar belangrijke tips geven die je de meest effectieve oplossing voor dit probleem zullen vinden.

Voordat u uw kamer verlaat voor uw luie dag kunt u het beste een tas koffie, thee of wat warme chocolademelk pakken. Het is goed om je dag te beginnen met een kop koffie. Je kunt je echter gestrest voelen. Dwing jezelf daarom om een skip te pakken en vervolgens een wandeling te maken terwijl je een tijdschrift leest. Zo kun je even loskomen van de gebeurtenissen van de dag. Wandel alleen jij of met iemand (het hangt van de situatie af). Het zal je enorm helpen om je stress onder controle te houden.

Als je het wilt verminderen, raad ik je aan om niet steeds naar een kop koffie of een ander drankje te grijpen. Veel energie hebben is gewoon een veel voorkomende vorm van stress. Stress kun je ook voelen als iemand je steeds volgt. Zet hem of haar gewoon terug. Dit is echt een zeer effectieve techniek. In tegenstelling tot andere stresspreventietips is de snelste manier om stress te elimineren jezelf eraan herinneren om alleen te zitten en al je energie los te laten.

De beste manier om je nu weer normaal te voelen is door eerst altijd te ademen. Daarom kun je niet proberen je stress te beheersen door je ademhaling te controleren. Stress is een sterke emotie en als het te veel wordt is het gemakkelijk om je lichaam te verdrinken met degene die naast je zit. Om dat te doen moet je een pauze nemen. In veel gevallen breken gestresseerde mensen hun lichaam NIET Verjaag de stress en kom op adem dan voel je je geweldig en zal je motor herstellen. Anders voel je je misschien gewoon afschuwelijk.

Bovendien denken we vaak dat we niet voorbereid zijn op een dag die voor ons ligt. We vergeten vaak de nodige tijd te nemen om te ontspannen. Dit is een van de belangrijkste oorzaken van onze stress. Velen van ons vergeten zelfs een uur pauze te nemen; dat is voor u misschien wel de maximale pauze. Dit kan je wilskracht zijn om te ontspannen, maar het kan er juist voor zorgen dat je er ongerust over wordt! We kunnen dus een paar minuten lunchpauze nemen of we kunnen gewoon even weggaan van kantoor en wat tijd nemen.

Zeker geloof ik sterk dat we allemaal met onze vrienden willen delen dat we niet gestresst zijn en dat we hen in ons huis willen verwelkomen. We moeten gewoon voor onszelf zorgen voorbereidingen treffen, alle ingrediënten verzamelen en ons lichaam goed voorbereiden. Deze gewoonte om alles te doen op het moment van de Anderen is wat stressvolle mensen hun familieleden op de mouw spelden. Wij houden er niet van! Vermijd het…

Nu wil ik benadrukken dat de ontspanning die je gaat ervaren door lang te ontspannen, een grote hulp zal zijn voor jou en ook voor je vrienden. Maar maak uw plannen niet om meer dan een paar uur in uw jacuzzi door te brengen. Ik raad u gewoon aan om het terug te brengen tot 15 minuten voor de tijd van een uitje weg met de vriend die je liefhebt. Dit bepaalt een Persoon die echt voorbereid is, onder een grote hoeveelheid stress staat en echt voorbereid is op het hele leven.

Zeker als je van tevoren echt voorbereid bent, zul je ook veel goede effecten van je tijd met de vriend krijgen. Ik ben er zeker van dat je ook veel ontspanning en gezondheidsvoordelen zult hebben.