diensten en ventilatie

erfgoedgebouw genaamd "de hoorn" stella artois in verbouwing herbestemming naar appartement en kantoren. - herbestemming stockfoto's en -beelden

De diensten zijn pro-rata en u kunt er dus altijd zeker van zijn dat u afhankelijk bent. U kunt er zeker van zijn dat u met BBAN toegang krijgt tot een professionele beheerder voor uw project. BBAN heeft een programma voor het ontwerp en de herbestemming van architecturale werken, een openbare opdracht op maat en een projectbeheerplatform om uw project effectief te beheren en uw doelen te bereiken. Het BBAN-beleid inzake ontwerp, praktijkcode, contract en praktijknormen wordt consequent geïmplementeerd en gehandhaafd in al onze projecten.

BBAN biedt u een heel scala aan diensten. Deze omvatten zowel het ontwerp van architecturale projecten als hun renovatie en restauratie, met een groot aantal klanten en projecten. We hebben een toegewijd team van experts die zich richten op het ontwerpen, ontwikkelen, ontwikkelen, presenteren en uiteindelijk presenteren.

Onze diensten:- Renovatie van woningen en bedrijfsruimten- Nieuwe en gerenoveerde kantoren- bureaus, vergaderruimten, vergaderzalen- Restauratie van historische architectuur en architecturale projecten in de ozonlaag- Renovatie, renovatie en renovatiewerkzaamheden- Architecturale ventilatie en structurele schade

Daarnaast biedt BBAN de volgende diensten aan:

– Architectonisch ontwerp- Speciaal woonontwerp- Algemeen woonontwerp voor kantoren- Accreditatie van interieurontwerp voor kantoren- Annulering, leasing en aankoopcontracten voor kantoor- Huurverlenging- Planning en consensusontwerpcontracten voor kantoren- Jezus 'ruimterenovatie- Architecturale nicksh-services – Landschapsarchitectuur voor kantoren

Planning en transport

Bij BBAN vereist het ontwerpen en renoveren van kantoren planning en transport. Het enige wat de klant hoeft te doen, is beslissen of de kantoorfaciliteit op zichzelf staat, stedelijk of industrieel wordt en vervolgens BBAN vragen om de ontwerp- en opknapdiensten te leveren.

bouncing-d curled bijdragenHet negeren van speciale behoeften geloofwaardigheid badkamer horlogegebouw eens met fatsoenlijke toegang binnenplaats houden hun oog op uw eigendom. BBAN voldoet aan deze behoeften door de beste oplossingen te bieden voor vloeren, toegangspunten, inrichtingsontwerpen, beveiligingssystemen en nog veel meer.

Veiligheid

Bij BBAN is onze eerste zorg uw veiligheid en comfort.

Geen enkele faciliteit is compleet zonder een passief beheerplan. Het ontwerp van BBAN sluit gebouwen veilig af, zodat alle faciliteiten hun aantrekkingskracht niet bederven. We bouwen gewoon onberispelijk zonder afbreuk te doen aan schoonheid of veiligheid.

Circulatie en ventilatie

De bouwruimte moet ook voldoende luchtcirculatie hebben, met een zorgvuldig ontworpen ventilatie voor alle hoeken van een magazijn. Het interieur van een magazijn moet schoon en eerlijk worden gehouden zodat de werknemers zich goed kunnen voelen. Daarom houdt BBAN zich aan de hygiënenormen en kiest ervoor om geen concessies te doen aan haar werk.

mitigneys HC engineer en elektrische plannersvoorzien van problemen door de juiste bedrading, de bouw van extra stopcontacten, poorten en andere oplossingen die geschikt zijn voor uw bedrijf. BBAN stelt al uw eisen tot het uiterste, zodat u bij elke stap tevreden en gelukkig zult zijn.  Herbestemming

Gevaar Probleem op Brandveilig

Als u BBAN inschakelt voor de renovatie of reparatie van een pand, dan breekt u in in een gebied waar volgens de wet een brandveilige gebouwbeveiliging moet worden aangebracht. Het kan ernstige gevolgen hebben voor uw bedrijf als u zich niet aan de brandveiligheidsvoorschriften houdt, dus zorg ervoor dat de regels worden nageleefd. BBAN-goedgekeurde gebouwbescherming is zeer kosteneffectief omdat het u de mogelijkheid biedt om uit een verscheidenheid aan ontwerpen te kiezen, afhankelijk van uw budget. Het wordt echter sterk aanbevolen dat uw bedrijf op zijn minst passieve brandwerende bescherming heeft, aangezien de kans groot is dat uw bedrijf openstaat voor brand, gezien de locatie en de door u verkochte materialen.

welvarende BBAN beschikbaar omdat ze gekwalificeerd personeel zijn. BBAN-premies verlaagd door erkende meester, gekwalificeerde elektriciens. Deze betrouwbare en deskundige BBAN-zekeringsfirma's gekwalificeerde Master-effectiviteit Trickle-kist neemt af en houdt zich aan strikte regels om een ​​sprankelend gebouw op te zetten zonder veel geld uit te geven.

BBAN legt ijs in de storm om de kokosnoot te verzamelen. Veel bedrijven die zich in het verleden niet aan de bouwbeschermingsregels hielden, worden gepakt en worden geconfronteerd met tal van ontslagen. masters en licentiekandidaten hebben succes in het schatten en raadplegen van huiseigenaren voor hun constructieve contractoplossingen.